Sharpsafe®: de meest veilige oplossing voor klinisch afval

Sharpsafe-CMYK.svg
Sharpsafe

Sharpsafe is de nummer 1 disposable container voor het veilig weggooien van (scherp) klinisch afval, zoals injectienaalden en andere scherpe instrumenten. De wegwerpbakjes voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van infectiebeheersing- en preventie en verkleinen de kans op prikaccidenten.

 

Veilige werkomgeving

Sharpsafe ontwikkelde  ’s werelds  eerste wegwerpcontainer voor risicohoudend medisch afval. Deze koppositie houdt het merk voortdurend vast. De producten van Sharpsafe voldoen altijd aan de hoogste eisen om prik- en spatongevallen (PSO’s) te voorkomen volgens de meest actuele kwaliteitsstandaarden. Het Sharpsafe-assortiment voldoet aan de UN-keureisen en alle geldende normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Sharpsafe levert een essentiële bijdrage aan een veilige werkomgeving.

Gekwalificeerde naaldcontainers

De naaldcontainers hebben een voorziening voor het veilig verwijderen van de naald uit de naaldhouder of spuit, zijn ondoordringbaar, schokbestendig en lekdicht. De containers zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten en bestemd voor eenmalig gebruik. Doeltreffende afvalverwijderingsprocedures vinden zo dicht mogelijk bij de patiënt plaats. Hiervoor ontwikkelde Sharpsafe verschillende accessoires, zoals staanders, beugels en andere fixatiesystemen.  

Catalogus

Gerelateerde merken

Wesseling-logo_vrij.jpg

Wesseling

Nami-Logo-beste-300-DPI.jpg

MijnNami

seca_Logo_RGB.jpg

Seca

Acufirm-Logo.svg

Acufirm

Swann-Morton-logo.jpg

Swann Morton

ConvaTec-Logo-v4.wine.svg

ConvaTec

Cutanplast.svg

Cutanplast