Over G3-Medical B.V.

Bij G3-Medical B.V. geloven we als medische groothandel in een goede zorg voor iedereen. Iedere dag leggen we de lat weer een stukje hoger om de zorg in zorginstellingen sneller, veiliger en comfortabeler te laten verlopen.

Door ons continu te verdiepen in de ontwikkelingen in de gezondheidszorg weten we wat de oplossingen van morgen zijn. En door slim en verstandig in te kopen en de samenwerking met onze partners te optimaliseren kunnen we elke zorginstelling voorzien van de beste producten tegen de juiste condities. Zo kunt u als zorgprofessional focussen op dat waar u goed in bent: uitstekende zorg verlenen.

 

G3-Medical Part of OPTIGROUP

OptiGroup, met een netto-omzet van ongeveer EUR 1,7 miljard en 2.000 werknemers, is een toonaangevende Europese distributiegroep. OptiGroup-bedrijven ondersteunen meer dan 105.000 B2B-klanten, voornamelijk binnen schoonmaak & facility management, hotel & restaurant, gezondheidszorg, verwerkende industrie en de grafische sector, met producten en op maat gemaakte leveringsoplossingen die activiteiten stroomlijnen en een succesvollere bedrijfsvoering bevorderen. Het hoofdkantoor van OptiGroup is gevestigd in Göteborg, Zweden. Meer informatie op www.optigroup.com.

 

Neem contact op voor ons complete assortiment medische disposables, medische instrumenten en medisch meubilair, we denken graag mee! U kunt ons bereiken op +31(0)30 – 635 11 00 of stuur een mail naar info@g3-medical.nl

Met vriendelijke groet,

G3-Medical B.V.

Heeft u een vraag

of opmerking over ons product?

Neem contact op