Physioderm: voor (het behoud van) een gezonde huid

Physioderm_CMYK.svg
Physioderm

Jij zorgt voor ons. Wij zorgen voor jou. Onze professionele huidreiniging- en verzorgingsproducten zorgen voor een schone én gezonde huid. Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van professionele skin care hebben we een compleet innovatief gamma huidverzorging- en beschermingsproducten ontwikkeld, geschikt voor de intensief belaste huid.

Minder ziekteverzuim  

We dragen bij aan een gezonde, veilige en comfortabele werkomgeving. De producten zijn vriendelijk voor de huid, gemakkelijk in gebruik, trekken snel in en helpen bij het voorkomen huidproblemen die met name klachten geven aan de handen. Handproblemen zijn een veelvoorkomende oorzaak van (langdurig) ziekteverzuim in de gezondheidssector.

Vriendelijk voor de huid en het milieu

De producten zijn pH-neutraal en vrij van overbodige conserveringsmiddelen. Physioderm is niet alleen vriendelijk voor de huid, maar ook voor het milieu. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke inhoudsstoffen, waaronder bijenwas, natuurlijke was afkomstig van de carnauba palm en rijstkiemolie. De samenstelling van de producten is gebaseerd op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en  tot stand gekomen in samenwerking met professionele gebruikers in de gezondheidszorg.       

Compleet skin care concept

We bieden een overzichtelijk assortiment skin care-producten voor huidprotectie, huidreiniging en huidverzorging, compleet met gebruiksvriendelijke, duurzame dispensers. Het gemak en comfort van de producten vergroot de gebruikersacceptatie en producten worden op de juiste manier gebruikt. Dit komt de effectiviteit ten goede. Het consequent en correct gebruik van huidverzorgingsproducten houdt de huid gezond en sterk en beschermt medewerkers tegen arbeidsgerelateerde huidziekten.

Huidprotectie

Voorkomen is beter dan genezen. Onze huidbeschermingsproducten voorkomen dat mogelijk schadelijke substanties de huid binnendringen. De bescherming, in de vorm van een lotion, crème of gel, wordt voor het werk aangebracht. Waar mogelijk maken we gebruik van ingrediënten die lijken op of complementeren met de huideigen stoffen. De hoogwaardige inhoudsstoffen werken nauw samen met de hoornlaag van de opperhuid en vormen een effectieve barrière en voorkomen dat de huid wordt aangetast. De kans op bijvoorbeeld eczeem door frequent handen wassen, desinfecteren en het langdurig dragen van handschoenen wordt hierdoor veel kleiner.

Huidreiniging

Onze producten garanderen de hoogste huidverdraagzaamheid in combinatie met een optimaal effect van de reiniging. In samenwerking met wetenschappers van het Institute for Interdisciplinary Dermatological Prevention and Rehabilitation aan de Universiteit van Osnabrück hebben we een gepatenteerde formule ontwikkeld die een uiterst krachtige reiniging combineert met de hoogst haalbare score op huidvriendelijkheid (OptiTens®).

Huidverzorging

Ideaal voor na het werk voor de verzorging van droge en gestreste handen. Onze verzorgende crèmes ondersteunen de regeneratie van de huid, verbeteren de natuurlijke barrière en houden de huid gehydrateerd.  

Huidkanker door het werk

Gerelateerde merken

Wesseling-logo_vrij.jpg

Wesseling

Nami-Logo-beste-300-DPI.jpg

MijnNami

seca_Logo_RGB.jpg

Seca

Acufirm-Logo.svg

Acufirm

Swann-Morton-logo.jpg

Swann Morton

ConvaTec-Logo-v4.wine.svg

ConvaTec

Cutanplast.svg

Cutanplast

Easyfresh.svg

Easyfresh