New Vision Pro

De nieuwe HEINE visionPRO videolaryngoscoop. Met zeer, zeer, zeer goede beeldkwaliteit.

Het nieuwe HEINE allBRIGHT display.

Voor een snelle en betrouwbare intubatie is niets belangrijker dan het beste zicht op de glottis - met een helder en scherp beeld. Dit geldt voor elke intubatie - en nog meer voor moeilijke, onvoorziene situaties. Daarom hebben we de beste componenten gecombineerd in de nieuwe HEINE visionPRO-videolaryngoscoop, van de camera tot de beeldverwerking en ons nieuwe HEINE allBRIGHT-display.

Extreem duurzaam. Het is tenslotte gemaakt in Duitsland.

De nieuwe HEINE visionPRO is uiterst robuust en betrouwbaar. De greepkop en het displayframe zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, terwijl de handgreep en de camera-arm van roestvrij staal zijn. Het afdekglas van het nieuwe allBRIGHT display is zeer beschermend. De hoge betrouwbaarheid van HEINE-instrumenten is immers legendarisch. Dat geldt ook voor onze nieuwe videolaryngoscoop.

Veilig, snel en gemakkelijk te reinigen.

Om maximale patiëntveiligheid te garanderen, kunnen het scherm en het handvat gemakkelijk worden gescheiden voor talrijke gevalideerde reprocessingsprocedures. Het handvat kan worden gedesinfecteerd of zelfs gesteriliseerd bij lage temperatuur. Het geassembleerde instrument kan hygiënisch worden opgewerkt met een laag niveau van desinfectie. Dit is te danken aan onze gladde en gemakkelijk te reinigen oppervlakken met de naam HEINE smoothSURFACE.

Beleef het zelf.

Gerelateerde artikelen

bedhoodie.jpg
19 maart 2022

Meer privacy voor ziekenhuispatiënten, De Bedhoodie

Bedhoodie helpt patiënten zichzelf tegen inkijk te beschermen en rust te vinden op kwetsbare momenten.

heine-tip.jpg
11 maart 2022

NIEUW! HEINE AllSpec Disposable Tips van gerecycled materiaal

HEINE is weer de eerste! Deze keer in wegwerptips. In nauwe samenwerking met onze specialist voor hoogwaardige kunststoffen is HEINE er als eerste fabrikant in geslaagd om een upcyclingproces voor oordopjes te...