Heine disposable recycled tip

HEINE is weer de eerste! Deze keer in wegwerptips. In nauwe samenwerking met onze specialist voor hoogwaardige kunststoffen is HEINE er als eerste fabrikant in geslaagd om een upcyclingproces voor oordopjes te implementeren: afgedankte koelkasten worden omgevormd tot accessoires voor een medisch hulpmiddel. Dit was een uitdagende taak, aangezien er bijzonder strenge voorschriften gelden voor producten die tijdens een onderzoek in direct contact komen met patiënten.

HEINE AllSpec Wegwerptips zijn de eerste en enige tips gemaakt van gerecycled materiaal.
In gerenommeerde HEINE kwaliteit. De AllSpec Disposable Tips worden wereldwijd door artsen gekozen vanwege hun hoge kwaliteit, de meest veilige pasvorm, de beste lichttransmissie en hygiëne. Gebruikers en patiënten kunnen vertrouwen op tips van bewezen kwaliteit zonder scherpe randen.

De EcoTips zijn gemaakt van ten minste 94% gerecycled materiaal. Het nieuwe materiaal is uiteraard uitvoerig getest en voldoet aan alle veiligheidseisen, zodat u kunt blijven vertrouwen op de veiligheid en kwaliteit van onze tips. De enige zichtbare verandering is dat de kleur nu donkergrijs is (voorheen antraciet). Alle artikelnummers blijven ongewijzigd (zie bijlage).

De productie van de nieuwe tips is reeds gestart en de EcoTips zullen vanaf april 2022 leverbaar zijn.

Proberen? Of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Gerelateerde artikelen

MidNed-Gageldijk_Maarssen_007.jpg
17 oktober 2023

Wij gaan verhuizen!

Belangrijke informatie voor klanten en leveranciers van G3-Medical. Per 9-11 verhuist ons magazijn naar de Spectrumlaan 5 in Bleiswijk. Op 15-12 verhuist ook ons kantoor naar een nieuwe locatie: Gageldijk 2 D6-7, 3602 AL...

Heine-new-vision.jpg
14 december 2022

NIEUW: New Vision Pro Oplaadbare Video Laryngoscoop van Heine.

De nieuwe HEINE visionPRO videolaryngoscoop. Met zeer, zeer, zeer goede beeldkwaliteit.