Vacature - Vakantiekracht Logistiek

Vacature - Vakantiekracht Logistiek 

Bij G3-Medical B.V. geloven we als medische groothandel in een goede zorg voor iedereen. Iedere dag leggen we de lat weer een stukje hoger om de zorg in zorginstellingen sneller, veiliger en comfortabeler te laten verlopen. Ter ondersteuning van ons gezellige team zijn wij voor de komende vakantieperiode op zoek naar een

 

Vakantiekracht Logistiek (fulltime, 40 uur per week)

 

Als vakantiekracht bij G3-Medical ondersteun je je collega’s bij logistieke werkzaamheden zoals het lopen van pakbonnen, het verzendklaar maken van uitgaande goederen en het uitpakken van binnenkomende goederen. Uiteraard help je mee het magazijn netjes en schoon te houden en sta je open voor het verrichten van overige voorkomende werkzaamheden.

 

Onze wensen:

- Je bent fulltime beschikbaar van half juni tot half september en hebt in deze periode geen vakantie gepland. Ons magazijn is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur

- Je bent fysiek fit 

- Je weet van aanpakken, hebt twee rechterhanden en toont eigen initiatief 

- Je bent woonachtig in de omgeving van Houten

Werkervaring in een magazijn is een pré. Mocht je dit niet hebben, maar ben je bereid de handen uit de mouwen te steken, dan ontvangen wij graag jouw reactie!  

 

Wat bieden we?

Een afwisselende, leerzame functie met als beloning een marktconform salaris. Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met een informele, prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke vakantiebaan of wil je meer informatie? Mail dan naar lisantha@g3-medical.nl of bel naar 030-6351100 en vraag naar Lisantha Bijker. 

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande wordt niet op prijs gesteld.