Teamleider Logistiek

Vacature – Teamleider Logistiek  

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar een Teamleider Logistiek, fulltime, 40 uur per week. Het doel? Zorgdragen voor de binnenkomende en uitgaande goederen. Secuur werken is je tweede natuur. 
 

Wat ga je doen? 

In de functie van teamleider ga je dagelijks voor een goed ‘geolied’ werkproces en evenzo teamsfeer. Daardoor kan je team met plezier presteren en breng je rust en resultaat in de organisatie. Dit doe je met verschillende rollen. 

Je eerste rol is die van meewerkend voorman/-vrouw. Daarbij ben je medeverantwoordelijk om dagelijks ‘de klus te klaren’ en heb je een belangrijke voorbeeldfunctie. Je coördineert het werk en de bezetting naar zoveel mogelijk evenredigheid.  

Je tweede rol is die van leidinggevende. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het geven richting en structuur aan het team en het coachen van team en individu. Je maakt (eventueel samen met je leidinggevende en je team) een jaarplan dat je gedurende het jaar implementeert en bewaakt op uitvoer. Als leidinggevende heb je binnen je team draagvlak, waardoor je het team of individu begeleidt bij hun ontwikkeling. Vanuit een heldere visie op samenwerking en communicatie kun je een coachende stijl hanteren.  

Je derde rol is die van procesoptimalisator. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het voortdurend optimaliseren van de werkprocessen met oog voor de ontwikkelingen in de markt/branche, waardoor je de juiste keuzes weet te maken in wat wel/niet te doen. Je bent je ervan bewust dat je afdeling onderdeel is van de organisatie en betrekt andere afdelingen hierbij, waarmee je een belangrijke brug tussen jouw afdeling en alle andere afdelingen binnen de organisatie vormt.  

Wie zijn wij? 

G3-Medical is een jong bedrijf met een brede kennis van de gezondheidszorg. We zijn gevestigd in Houten, vlak naast de A27 in het midden van het land. We bestaan sinds 2014, maar wees niet bang: we weten heel goed wat er van ons verwacht wordt. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.  

 

Ben jij degene die een groeiend bedrijf verder kan helpen? Beschik je over de volgende kwaliteiten: 

· Je bent fysiek fit 

· Je bent in het bezit van een rijbewijs B 

· Je werkt nauwkeurig 

· Je hebt ervaring met het begeleiden van de ontwikkeling van medewerkers 

· Je weet van aanpakken, toont initiatief en bent bereid de handen uit de mouwen te steken 

· Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren 

· Je beschikt over ruime kennis en ervaring met ERP-software en kantoorautomatisering 

· Je spreekt correct Nederlands en hebt een verzorgd uiterlijk  

· Je bent woonachtig in de omgeving van Houten 

 

Wat bieden we? 


Je komt te werken in een groeiend bedrijf met een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. En verder: 

· Bieden we je goede arbeidsvoorwaarden: marktconform salaris, pensioenregeling, 200 uur verlof / jaar op fulltime basis, personeelskorting op onze producten 

· Ruimschoots mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching 

 

Herken jij jezelf in deze vacature? Mail dan je cv voorzien van je motivatie om bij ons te komen werken naar: Lisantha Bijker, lisantha@g3-medical.nl

  

We kijken uit naar je reactie! 

 

(PS. De volgende stap is een persoonlijke kennismaking en als we het echt zien zitten met elkaar maak je natuurlijk ook kennis met een aantal toekomstige bedrijfsleden.)