Accountmanager Ziekenhuizen

Vacature – Accountmanager Ziekenhuizen

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar commercieel talent voor onze buitendienst, fulltime, 40 uur per week. Het doel? Omzetstijging in een uitdagende markt!

 

Wat ga je doen?

In de functie van Accountmanager Ziekenhuizen ben je verantwoordelijk voor het ontzorgen van onze klanten en het beheren en uitbouwen van klantrelaties. Je verdeelt je aandacht tijdgericht en effectief tussen de diverse klanten, passend bij de koers van de organisatie. Hierbij weet je ook kansen te benutten op het vlak van cross- en upselling, met een sterk analytisch vermogen, waarmee je behalve voor blije klanten ook zorgt voor omzet- en margegroei. Je staat stevig aan het stuur van je werk en als je een nieuwe klant kunt maken, zul je het niet laten.

 

Wie zijn wij?

G3-Medical is een jong bedrijf met een brede kennis van de gezondheidszorg. We zijn gevestigd in Houten, vlak naast de A27 in het midden van het land. We bestaan sinds 2014, maar wees niet bang: we weten heel goed wat er van ons verwacht wordt. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

 

Ben jij degene die ons marktaandeel doet groeien?

- Je functioneert op hbo-niveau

- Je denkt sterk commercieel en werkt klant- en resultaatgericht

- Je hebt relevante verkoopervaring en bent vaardig in het voeren van commerciële onderhandelingen

- De klanten beschouwen je als een partner die met kennis van zaken onderhandelt

- Je werkt zelfstandig en efficiënt en drukt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uit in het Nederlands en Engels

- Je hebt een no-nonsense mentaliteit en kunt goed samenwerken 

- Je houdt van humor, maar kunt ook op een opbouwende manier collega’s feedback geven

- Je bent een representatieve verschijning

 

Wat bieden we?

Je komt te werken in een groeiend bedrijf met een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. En verder:

- Bieden we je goede arbeidsvoorwaarden: marktconform salaris bonusregeling, bedrijfsauto, laptop, mobiele telefoon, pensioenregeling, 200 uur verlof / jaar op fulltime basis, personeelskorting op onze producten

- Ruimschoots mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching

Herken jij jezelf in deze vacature? Mail dan je cv voorzien van je motivatie om bij ons te komen werken naar Roy van de Ven: roy@g3-medical.nl 

We kijken uit naar je reactie!

(PS. De volgende stap is een persoonlijke kennismaking en als we het echt zien zitten met elkaar maak je natuurlijk ook kennis met een aantal toekomstige bedrijfsleden.)