Werken bij

Vacature: Administratief commercieel medewerker

(Fulltime – 40 uur per week)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Krijg je energie van het ontzorgen van zowel collega’s als klanten? Lees dan vooral verder!

 

Wat ga je doen?

Als administratief commercieel medewerker ben je hét visitekaartje naar buiten toe. Je bent het telefonische aanspreekpunt voor zowel bestaande als potentiële klanten en verwerkt hun orders snel en correct in het systeem. Zo zorg je niet alleen voor blije klanten, maar lever je ook een bijdrage aan het realiseren van de groeidoelstellingen.

Daarnaast ben je de administratieve steun en toeverlaat van de je collega’s van de in- en verkoopafdeling. Je ondersteunt hun in hun werkzaamheden, bijvoorbeeld door het verwerken van productgegevens in de database, zodat zij hun handen vrij hebben om zich bezig te houden met andere zaken. Klantvriendelijkheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

 

Wie zijn wij?

Als medische groothandel geloven we bij G3-Medical B.V. in een goede zorg voor iedereen. Iedere dag leggen we de lat weer een stukje hoger om de zorg in zorginstellingen sneller, veiliger en comfortabeler te laten verlopen.

Samen met nog 7 andere bedrijven maken we deel uit van de Hygas Group, de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn als organisatie recent flink gegroeid en de ambitie is nog niet klaar. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. 

We bestaan sinds 1908, maar wees niet bang: we zijn verre van stoffig! Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

 

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een energieke aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

  • Je bent betrokken, betrouwbaar en altijd ondernemend

  • Je beschikt over mbo4 werk- en denkniveau

  • Je bent in je element als je verschillende ondersteunende werkzaamheden tegelijk op je bordje hebt en werkt nauwkeurig

  • Goede communicatieve vaardigheden en een prettige telefoonstem

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

 

Wat bieden we?

Je gaat werken bij G3-Medical, een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. En verder bieden we je:  

  • Een veelzijdige startersfunctie binnen een gemotiveerd en divers team waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd

  • Een marktconform salaris en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden

  • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching 

Je werkt op de locatie in Houten, vlak naast de A27. Kom je met de auto? Die kun je bij ons gratis voor de deur parkeren. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en thee en een goed gevulde fruitmand!

 

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met Lisantha Bijker (+31 (0)30-7605751) of een mailtje sturen naar lisantha@g3-medical.nl.

Meer informatie over ons assortiment kun je bijvoorbeeld vinden op www.g3-medical.nl, onderdeel van de Hygas Group. 

En ben je gelijk al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren op deze mooie functie? Dan maken we natuurlijk graag kennis met je!  

(P.S. De volgende stap is een kort telefoongesprek, de tweede een live kennismaking. En als we het echt zien zitten met elkaar loop je een dagdeel mee met een aantal toekomstige teamleden.)