Wij gaan verhuizen!

Belangrijke informatie voor klanten en leveranciers van G3-Medical

 

Goederenontvangst

Per 9-11 verhuist ons magazijn naar de Spectrumlaan 5, 2665 NM in Bleiswijk. We delen hier het magazijn met ons zusterbedrijf Cemex. Dit betekent dat we in de toekomst zendingen kunnen bundelen. Dit zorgt voor minder vervoersbewegingen en een efficiënter transport.

Vanwege de aanstaande verhuizing kunnen wij per maandag 6-11 geen goederen meer in ontvangst nemen op onze locatie in Houten. Dit geldt zowel voor nieuwe orders als voor orders die door ons in het verleden zijn geplaatst.

Klantorders

Orders die bij ons geplaatst worden op 8-11 vóór 12.00 uur leveren wij nog dezelfde dag uit. Orders die later binnenkomen, worden in de week van 13 november uitgeleverd op de vaste afleverdag.

Tijdens de verhuizing van het magazijn is ons kantoor bereikbaar via het vertrouwde nummer: 030 635 1100.

 

Kantoor

Op 15-12 verhuist ook ons kantoor naar een nieuwe locatie: Gageldijk 2 D6-7, 3602 AL in Maarssen. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd. Het huidige postbusnummer vervalt. Wij vragen je daarom vriendelijk om alle correspondentie vanaf dat moment te richten aan ons nieuwe adres in Maarssen.

De orderverwerking loopt tijdens de verhuizing van ons kantoor gewoon door. Je merkt hier als klant dus verder niks van.
Wel kan het voorkomen dat wij op deze dag (15-12) slecht bereikbaar zijn op ons vaste nummer. In dat geval kun je terecht bij onze collega’s Miranda via 06-46305180 of Benno 06 41822898. Mailen kan natuurlijk ook altijd via info@g3-medical.nl.

 

De locatie

Ons nieuwe, duurzame kantoor is onderdeel van het nieuwe bedrijfsruimtecomplex ‘Werf den Engel’, uniek gelegen aan de rand van Utrecht. Vlakbij de A2 en midden in een prachtige weidse omgeving. De locatie biedt dankzij de centrale ligging in het hart van Nederland een uitstekende bereikbaarheid. Natuurlijk ben je van harte welkom om te komen kijken. Ook op onze nieuwe locatie staat de deur altijd voor je open!

 

Gerelateerde artikelen

Heine-new-vision.jpg
14 december 2022

NIEUW: New Vision Pro Oplaadbare Video Laryngoscoop van Heine.

De nieuwe HEINE visionPRO videolaryngoscoop. Met zeer, zeer, zeer goede beeldkwaliteit.

bedhoodie.jpg
19 maart 2022

Meer privacy voor ziekenhuispatiënten, De Bedhoodie

Bedhoodie helpt patiënten zichzelf tegen inkijk te beschermen en rust te vinden op kwetsbare momenten.