Nieuw! Lumie Halo multifunctionele lichttherapielamp

Reken af met de winterblues. Met de nieuwe Lumie Halo daglichtlamp haal je het zonnetje in huis. Deze nieuwe multifunctionele lichttherapielamp simuleert op perfecte wijze daglicht. Je voelt je energieker en positiever en je bent meer alert.

Zonlicht is een natuurlijke stemmingsverbeteraar. Mensen voelen zich fijn(er) als de zon schijnt. Door zonlicht stijgt de serotoninespiegel. Deze neurotransmitter beïnvloedt onder andere je humeur. Een tekort aan serotonine kan onder andere leiden tot angst, depressieve gevoelens en slaapstoornissen. Voldoende daglicht is daarom essentieel voor het algeheel welzijn. Met een intensiteit van 10.000 lux op 20 cm afstand simuleert de Lumie Halo op perfecte wijze vrijwel het volledige kleurenspectrum van zonlicht. Daar krijg je energie van!

Multifunctioneel
De Lumie Halo heeft een dag- en avondmodus. De Halo daglichtlamp verbetert overdag de concentratie en het energielevel en gaat vermoeidheid tegen. De nachtmodus zorgt voor een rustgevende en ontspannen sfeer, dankzij de filtering van blauw licht. Dit zorgt voor een goede slaapvoorbereiding. Ook kun je de helderheid en de kleurtoon van de Halo eenvoudig aanpassen met de aanraakschuifelaar. Zo maak je van de Lumie Halo een praktische leeslamp of sfeerverlichting. De Lumie Halo wordt daarnaast ook gebruikt om een verstoord slaap-waakritme te verhelpen.

Trendy eyecatcher
De Lumie Halo is het bewijs dat functioneel en esthetisch heel goed samengaan. Het gebruik van hoogwaardige matzwarte en koperkleurige materialen breekt met alle tradities. De Halo is een eyecatcher in elk (kantoor)interieur.

Naast de nieuwe Lumie Halo biedt G3-Medical een groot aantal andere daglichtlampen voor specifieke toepassingen, waaronder de behandeling van acne en lichtwekkers voor het verbeteren van het natuurlijke slaapritme. De lampen zijn goedgekeurd als medisch hulpmiddel.

 

Neem contact op met één van onze adviseurs via info@g3-medical.nl of 030-6351100

Gerelateerde artikelen

introducing-empty-suction-bag.jpg
12 februari 2024

Duurzaamheid, ook onze zorg: verlaag je ecologische voetafdruk met de Serres NEMONew Artikel

De beschikbaarheid van voldoende kwalitatieve en betaalbare medische zorgmiddelen is onze zorg. Hierbij zijn wij ons ook bewust van de grote milieu-impact van de zorgsector. Samen met onze leveranciers zoeken we naar...

20240130_EdamedG3Medical_BannerLinkedIn_03.png
7 februari 2024

Samen verder: EmdaMed® en G3-Medical

EmdaMed® en G3-Medical slaan de handen inéén. In de nabije toekomst gaan we verder onder de company naam G3. Hier komen innovatie en klantgerichtheid samen. De tussenliggende fase gebruiken wij voor het...