Met ZARYS als partner een nóg completer aanbod

Maak kennis met onze nieuwe partner: ZARYS. Dit innovatieve Poolse familiebedrijf is al sinds 1989 actief in de gezondheidszorg en levert een breed scala aan disposable hulpmiddelen voor onder andere wondverzorging, chirurgie, incontinentie en infusietherapie. Hiermee zijn we één van de meest complete leveranciers van Nederland op het gebied van medische disposables.

 

Betaalbare kwaliteit

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van medische disposables voor de professionele gezondheidszorg voelt ZARYS de marktbehoefte haarfijn aan. Dit leidt sinds 2008 tot de ontwikkeling van diverse toonaangevende eigen merken. ZARYS staat voor kwaliteit én betaalbaarheid en streeft naar een continue beschikbaarheid en maximaal gebruiksgemak. Want zeker in de zorg geldt: elke seconde telt.

Innovatieve oplossingen

ZARYS is marktleider in Polen en levert medische disposables aan meer dan 70 landen wereldwijd. Innovatie staat hierbij centraal. Op basis van de jarenlange ervaring en in samenwerking met internationale professionals uit de gezondheidszorg ontwikkelt het bedrijf al jaren verschillende geavanceerde oplossingen, waarbij de behoefte van de zorgverlener, patiëntenbeleving, vertrouwen en veiligheid centraal staan.

Totaalaanbod

Door onze samenwerking met ZARYS profiteren afnemers van een nóg completer aanbod en de beste condities. Bij G3-Medical vind je naast medische hulpmiddelen van ZARYS ook persoonlijke beschermingsmiddelen, hygiëneartikelen en schoonmaakmiddelen. Met onze hoogwaardige en innovatieve producten dragen we bij aan goede zorg voor iedereen.

Gratis introductiepakket

Ervaar zelf de kwaliteit en het gemak van ZARYS medische disposables. Vraag nu een gratis samplepakket aan.

Gerelateerde artikelen

Heine-new-vision.jpg
14 december 2022

NIEUW: New Vision Pro Oplaadbare Video Laryngoscoop van Heine.

De nieuwe HEINE visionPRO videolaryngoscoop. Met zeer, zeer, zeer goede beeldkwaliteit.

bedhoodie.jpg
19 maart 2022

Meer privacy voor ziekenhuispatiënten, De Bedhoodie

Bedhoodie helpt patiënten zichzelf tegen inkijk te beschermen en rust te vinden op kwetsbare momenten.