G3-Medical exclusief vertegenwoordiger van PDC® identificatieproducten

Met meer dan 60 jaar ervaring biedt PDC de meest geavanceerde en nauwkeurige ID-producten voor ziekenhuizen en zorginstellingen, waaronder polsbandjes, labelsystemen en etiketten. G3-Medical levert het complete assortiment PDC, met uitzondering van de Auto ID-polsbandjes.

 

Veilig en efficiënt zorgproces
Juiste patiëntidentificatie is essentieel voor veilige en betrouwbare zorg. PDC is wereldwijde marktleider op het gebied van ID-oplossingen voor de gezondheidszorg. Maar liefst 3 op de 4 baby’s in de VS dragen binnen enkele minuten na de geboorte een PDC-polsbandje. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige oplossingen. De producten dragen niet alleen bij aan het veiligheidsniveau in de gezondheidssector, maar ook aan een positieve patiëntenervaring, een verhoogde medewerkerstevredenheid en een efficiënt zorgproces. Zo garanderen de producten een maximaal draagcomfort door het gebruik van zachte en niet-irriterende materialen.

Totaalaanbod
Het assortiment bestaat onder andere uit Time Tape, Veri-color identificatiebandjes, Speedi-Print® polsbandjes, polsbandprinters en kleugecodeerde Ident-Alert® snaps voor het classificeren van verschillende patiëntcondities.

 

Bekijk het complete assortiment in onze digitale catalogus of neem contact op met één van onze adviseurs via 030-6351100 of info@g3-medical.nl.

Gerelateerde artikelen

halo_daymode_art_desk.jpg
26 oktober 2021

Nieuw! Lumie Halo multifunctionele lichttherapielamp

Reken af met de winterblues. Met de nieuwe Lumie Halo daglichtlamp haal je het zonnetje in huis. Deze nieuwe multifunctionele lichttherapielamp simuleert op perfecte wijze daglicht. Je voelt je energieker en positiever...

iStock-1197811876.jpg
18 oktober 2021

Blog - Reken af met winterblues

Nu de dagen weer korter worden en de lichtsterkte van de zon afneemt, bestaat de kans op winterblues. Veel voorkomende symptomen zijn vermoeidheid, somberheid en lusteloosheid. Mensen hebben namelijk zonlicht nodig. Zonlicht...