G3-Medical exclusief vertegenwoordiger van PDC® identificatieproducten

Met meer dan 60 jaar ervaring biedt PDC de meest geavanceerde en nauwkeurige ID-producten voor ziekenhuizen en zorginstellingen, waaronder polsbandjes, labelsystemen en etiketten. G3-Medical levert het complete assortiment PDC, met uitzondering van de Auto ID-polsbandjes.

 

Veilig en efficiënt zorgproces
Juiste patiëntidentificatie is essentieel voor veilige en betrouwbare zorg. PDC is wereldwijde marktleider op het gebied van ID-oplossingen voor de gezondheidszorg. Maar liefst 3 op de 4 baby’s in de VS dragen binnen enkele minuten na de geboorte een PDC-polsbandje. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige oplossingen. De producten dragen niet alleen bij aan het veiligheidsniveau in de gezondheidssector, maar ook aan een positieve patiëntenervaring, een verhoogde medewerkerstevredenheid en een efficiënt zorgproces. Zo garanderen de producten een maximaal draagcomfort door het gebruik van zachte en niet-irriterende materialen.

Totaalaanbod
Het assortiment bestaat onder andere uit Time Tape, Veri-color identificatiebandjes, Speedi-Print® polsbandjes, polsbandprinters en kleugecodeerde Ident-Alert® snaps voor het classificeren van verschillende patiëntcondities.

 

Bekijk het complete assortiment in onze digitale catalogus of neem contact op met één van onze adviseurs via 030-6351100 of info@g3-medical.nl.

Gerelateerde artikelen

introducing-empty-suction-bag.jpg
12 februari 2024

Duurzaamheid, ook onze zorg: verlaag je ecologische voetafdruk met de Serres NEMONew Artikel

De beschikbaarheid van voldoende kwalitatieve en betaalbare medische zorgmiddelen is onze zorg. Hierbij zijn wij ons ook bewust van de grote milieu-impact van de zorgsector. Samen met onze leveranciers zoeken we naar...

20240130_EdamedG3Medical_BannerLinkedIn_03.png
7 februari 2024

Samen verder: EmdaMed® en G3-Medical

EmdaMed® en G3-Medical slaan de handen inéén. In de nabije toekomst gaan we verder onder de company naam G3. Hier komen innovatie en klantgerichtheid samen. De tussenliggende fase gebruiken wij voor het...