CuraMare & G3-Medical: samen werken aan een betere zorg

 

Tot 2 jaar geleden was G3-Medical een onbekende voor CuraMare, maar inmiddels neemt het zorgbedrijf een groota antal medische hulpmiddelen en disposables af. En als het aan José van der Giessen, Assortimentscoördinator Bij CuraMare, ligt dan wordt dit aantal de komende jaren nog groter. “Op G3-Medical kun je altijd rekenen. Zij vullen de gaten op waar de grote jongens steken laten vallen. Niet alleen op productniveau, maar ook op service.”


Als voorbeeld noemt José de Bibi neuspompjes. “Onze vorige leverancier stopte met de levering van deze neuspompjes. Eén belletje naar Benno van G3-Medical en hij stond nog dezelfde dag op de stoep om de neuspompjes af te geven. Ons ziekenhuis was hier enorm mee geholpen. Deze doortastende en snelle aanpak is kenmerkend voor G3-Medical. Dit geeft vertrouwen en draagt bij aan de continuïteit van onze zorgverlening.”

Hoge leverbetrouwbaarheid

“Die continuïteit is essentieel,” benadrukt Benno. “Als G3-Medical willen we bijdragen aan een betere zorg. We hebben veel producten op voorraad, waardoor we altijd snel kunnen leveren. Ik heb een retail-achtergrond. In die wereld moet je flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Het bekende ‘U vraagt, wij draaien.’ Ik merk dat dit voor ziekenhuizen en zorginstellingen ook steeds belangrijker wordt. Hier ligt onze kracht. Daarnaast denken we altijd mee over hoe we processen van onze afnemers efficiënter en duurzamer in kunnen richten. Denk bijvoorbeeld aan het bundelen van orders. Dit betekent minder levermomenten, minder ritjes en dus minder CO2-uistoot.”

Overzichtelijk

“We brengen steeds meer producten onder bij G3-Medical,” vervolgt José. “Dit maakt de inkoop veel overzichtelijker en het contact met één en dezelfde partij werkt veel fijner. We zijn begonnen met onderzoekshandschoenen en de lijst is in 2 jaar flink uitgebreid met onder andere kleine medische apparatuur, fixatiepleisters en disposable operatiekleding. Als we iets nodig hebben, is G3-Medical de eerste die we bellen. Dan weten we zeker dat het geregeld wordt en goed gebeurt.”

Kennisdeling

“Andersom bel ik José ook regelmatig op,” vult Benno aan. “De samenwerking komt in dit geval duidelijk van 2 kanten. Sinds mijn overstap naar de medische wereld is mijn kennis op dit gebied ontzettend gegroeid, maar als ik soms toch nog een vraag heb dan is José mijn helpende hand. Hierdoor leer ik de zorgwereld met de specifieke ontwikkelingen, behoeften en mogelijkheden nog beter kennen. Zo dragen we samen ons steentje bij aan het verbeteren van de zorg.”  

Over CuraMare

CuraMare biedt ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en paramedische zorg en is actief in de regio’s Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onder CuraMare vallen onder andere 4 woonzorglocaties en het van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland.

Gerelateerde artikelen

introducing-empty-suction-bag.jpg
12 februari 2024

Duurzaamheid, ook onze zorg: verlaag je ecologische voetafdruk met de Serres NEMONew Artikel

De beschikbaarheid van voldoende kwalitatieve en betaalbare medische zorgmiddelen is onze zorg. Hierbij zijn wij ons ook bewust van de grote milieu-impact van de zorgsector. Samen met onze leveranciers zoeken we naar...

20240130_EdamedG3Medical_BannerLinkedIn_03.png
7 februari 2024

Samen verder: EmdaMed® en G3-Medical

EmdaMed® en G3-Medical slaan de handen inéén. In de nabije toekomst gaan we verder onder de company naam G3. Hier komen innovatie en klantgerichtheid samen. De tussenliggende fase gebruiken wij voor het...