Accountmanager (regio Limburg)

(32 – 40 uur per week)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Krijg je energie van het ontzorgen van klanten? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je hét visitekaartje van G-3 Medical bij onze nieuwe en bestaande klanten. Je gaat aan de slag met het realiseren van de groeidoelstellingen, beheert de bestaande klanten, bouwt deze groep verder uit en haalt natuurlijk new business binnen.

Met jouw passie voor de zorg laat je de wensen van de klant voortdurend aansluiten op het product- en dienstportfolio van G-3 Medical en creëer je kansen op het gebied van cross- en upselling. Je vindt het een sport om in een concurrerende markt actief te zijn en ‘het commerciële spel’ te spelen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de autonome groei van onze organisatie. Hiervoor werk je niet alleen nauw samen met prospects/klanten en collega’s van G-3 Medical, maar ook met collega’s van onze zusterbedrijven. Klantgerichtheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

Wie zijn wij?

Als medische groothandel geloven we bij G3-Medical B.V. (www.g3-medical.nl), gevestigd in Houten, in een goede zorg voor iedereen. Iedere dag leggen we de lat weer een stukje hoger om de zorg in zorginstellingen sneller, veiliger en comfortabeler te laten verlopen.

Samen met een aantal andere bedrijven maken we onderdeel uit van de medische divisie van de Hygos Group (www.hygos.nl). Hygos Group is een dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de ‘one-stop-shop’ die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten, disposables, verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook hét platform en dé kennisbank voor onze klanten zijn.

Binnen de Hygos Group heerst een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je over bewezen commerciële ervaring beschikt waardoor je weet hoe een verkoopproces succesvol doorlopen moet worden, is het volgende op jou van toepassing:

-Je hebt minimaal een afgeronde (commerciële) mbo-opleiding;
-Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring;
-Met je sociale en communicatieve vaardigheden vergroot je voortdurend je gunfactor bij klanten;
-Onderhandelen, ondernemen en het zoeken van kansen is voor jou als een tweede natuur;
-Je hebt passie voor de zorg;
-Je bent een leergierige teamplayer met een gezonde portie ambitie;
-Je bent bij voorkeur woonachtig in de provincie Limburg;
-Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
-Ervaring in de ‘ziekenhuiswereld’  is een pré.

 

Wat bieden we?

Je gaat werken bij G3-Medical, een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt samen met gezellige, gemotiveerde collega’s en krijgt een veelzijdige functie waarbij je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

-Een marktconform salaris en natuurlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een collectieve bonusregeling, auto van de zaak, etc.);
-Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching in onder andere onze eigen online Hygos Academy.

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met Benno Ceelen, Manager G3-Medical (06-641822898) of Hans van Eersel, HR manager Hygos Group (06-38215244).

En ben je gelijk al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren op deze mooie functie? Dan maken we natuurlijk graag kennis met je! Stuur hiervoor je motivatie en CV naar hr@cemex.nl.