ZARYS: de beste oplossingen gebaseerd op ervaring

ZARYS_LOGO.jpg
Zarys

ZARYS International Group al sinds 1989 actief in de medische hulpmiddelen. Het Poolse familiebedrijf biedt een breed scala medische disposables voor onder andere wondverzorging, chirurgie, incontinentie en infusietherapie.

Betaalbare kwaliteit

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van medische hulpmiddelen voor de professionele gezondheidszorg voelt ZARYS de marktbehoefte haarfijn aan. Dit leidt sinds 2008 tot de ontwikkeling van diverse toonaangevende eigen merken. ZARYS staat voor kwaliteit én betaalbaarheid en streeft naar een continue beschikbaarheid en maximaal gebruiksgemak. Want zeker in de zorg geldt: elke seconde telt.

Innovatieve oplossingen

ZARYS is marktleider in Polen en levert medische disposables aan meer dan 70 landen wereldwijd. Innovatie staat hierbij centraal. Op basis van de jarenlange ervaring en in samenwerking met internationale professionals uit de gezondheidszorg ontwikkelt het bedrijf al jaren verschillende geavanceerde oplossingen, waarbij de behoefte van de zorgverlener, patiëntenbeleving, vertrouwen en veiligheid centraal staan.

Totaalaanbod

ZARYS biedt een totaalaanbod medische disposables voor de gezondheidszorg. Voor een gemiddeld ziekenhuis kan ZARYS 90% van alle benodigde single-use medische hulpmiddelen leveren. Dat betekent efficiënter én goedkoper inkopen.  

- YouTube

Gerelateerde merken

Easyfresh.svg

Easyfresh

torkLogo.png

Tork

JuS_Logo.png

jörg & sohn

TopVital.jpg

TopVital

3M-Littmann.jpg

3M Littmann

vikan-logo-zonder-pay-off.jpg

Vikan

Swann-Morton-logo.jpg

Swann Morton

7ada455d-aad2-403e-a6c7-bcf8686f70ee._CR00600180_PT0_SX600_V1_.jpg

Sanita

unomedical-logo-01-1.jpg

Unomedical

Luxo_logo_RGB.jpg

Luxo

Dr.Mach_2016_LOGO.jpg

Dr. Mach

sonogel.gif

Sonogel