TrustCare: mobiliteitsoplossingen waar je op kunt vertrouwen

TrustCare-logo.png
Trust Care

De naam zegt het al: op de zorgoplossingen van TrustCare kun je vertrouwen. TrustCare biedt praktische hulpmiddelen die de mobiliteit en zelfstandigheid van mensen vergroten. Het bedrijf ontwikkelde verschillende rollators, douchekrukken en wandelstokken die niet alleen uitblinken in comfort en veiligheid, maar ook in design.  

Optimaal loopcomfort   

De rollators kenmerken zich door een optimaal loopcomfort, dankzij het vooruitstrevende design, lichtgewicht materiaal en een uitstekende vering. De rollators zijn uiterst wendbaar en bieden maximale houvast en ondersteuning. Dit zorgt voor extra veiligheid en geeft gebruikers vertrouwen om (zelfstandig) op pad te gaan.

Opvallend design

Daarnaast mag je met de rollators van TrustCare zeker gezien worden. TrustCare is het bewijs dat rollators ook trendy kunnen zijn. De rollators kenmerken zich door een opvallend design en stijlvol lijnenspel en zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren.

Op dit moment bestaat het assortiment rollators uit 3 modellen: 1. LET’S GO, 2. LET’S FLY en 3. LET’S GO OUT. De LET’S GO is een binnenrollator die je eenvoudig kunt inklappen. De rollator heeft een handig tafeltje en eenmaal ingeklapt blijft de rollator stevig staan.

De LET’S FLY doet zijn naam eer aan: dankzij het slimme design van deze buitenrollator zijn stoepranden geen obstakels meer; het is bijna alsof je eroverheen vliegt. De LET’S GO OUT is een robuuste buitenrollator, geschikt voor alle soorten ondergronden.

Naast rollators biedt het merk ook een serie stijlvolle krukken voor gebruik in de douche of badkamer. Net als de rollators kenmerken de krukken zich door een aantrekkelijk design en optimale comfort en veiligheid.   

Gerelateerde merken

Medisit-logo-hires.jpg

Medisit

Kern_Logo_2013_neutral_cmyk.svg

Kern

ConvaTec-Logo-v4.wine.svg

ConvaTec

Swann-Morton-logo.jpg

Swann Morton

kai-logo.jpg

Kai

Nami-Logo-beste-300-DPI.jpg

MijnNami

Logo-Praemeta_300dpi_sw.jpg

Prämeta

Microlife-Logo.jpg

Microlife

vikan-logo-zonder-pay-off.jpg

Vikan

Linido-Logo-New-FINAL.jpg

Linido