Sharpsafe®: de meest veilige oplossing voor klinisch afval

Sharpsafe-CMYK.svg
Sharpsafe

Sharpsafe is de nummer 1 disposable container voor het veilig weggooien van (scherp) klinisch afval, zoals injectienaalden en andere scherpe instrumenten. De wegwerpbakjes voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van infectiebeheersing- en preventie en verkleinen de kans op prikaccidenten.

 

Veilige werkomgeving

Sharpsafe ontwikkelde  ’s werelds  eerste wegwerpcontainer voor risicohoudend medisch afval. Deze koppositie houdt het merk voortdurend vast. De producten van Sharpsafe voldoen altijd aan de hoogste eisen om prik- en spatongevallen (PSO’s) te voorkomen volgens de meest actuele kwaliteitsstandaarden. Het Sharpsafe-assortiment voldoet aan de UN-keureisen en alle geldende normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Sharpsafe levert een essentiële bijdrage aan een veilige werkomgeving.

Gekwalificeerde naaldcontainers

De naaldcontainers hebben een voorziening voor het veilig verwijderen van de naald uit de naaldhouder of spuit, zijn ondoordringbaar, schokbestendig en lekdicht. De containers zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten en bestemd voor eenmalig gebruik. Doeltreffende afvalverwijderingsprocedures vinden zo dicht mogelijk bij de patiënt plaats. Hiervoor ontwikkelde Sharpsafe verschillende accessoires, zoals staanders, beugels en andere fixatiesystemen.  

Catalogus

Gerelateerde merken

Swann-Morton-logo.jpg

Swann Morton

JuS_Logo.png

jörg & sohn

Kern_Logo_2013_neutral_cmyk.svg

Kern

7ada455d-aad2-403e-a6c7-bcf8686f70ee._CR00600180_PT0_SX600_V1_.jpg

Sanita

Microlife-Logo.jpg

Microlife

HumanProtection_MerkMarketing_logo_2019.jpg

Human Protection

unomedical-logo-01-1.jpg

Unomedical

2245378b0722f6a0a6fd3b8252843143.w600.h600.png

Lumie

3M-Littmann.jpg

3M Littmann

Medisit-logo-hires.jpg

Medisit