PDC®: innovatieve identificatieproducten en veiligheidsoplossingen voor de gezondheidszorg

LOGO-PDC.svg
pdc

PDC patiëntidentificatie  

Elke oplossing die wij bieden, gaat over mensen. Daarom nemen we alleen genoegen met de allerbeste producten. Met meer dan 60 jaar ervaring biedt PDC de meest geavanceerde en nauwkeurige ID-producten voor ziekenhuizen en zorginstellingen, waaronder polsbandjes, labelsystemen en etiketten.

Veilig en efficiënt zorgproces

Juiste patiëntidentificatie is essentieel voor veilige en betrouwbare zorg. PDC is wereldwijde marktleider op het gebied van ID-oplossingen voor de gezondheidszorg. Maar liefst 3 op de 4 baby’s in de VS dragen binnen enkele minuten na de geboorte een PDC-polsbandje. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige oplossingen. De producten dragen niet alleen bij aan het veiligheidsniveau in de gezondheidssector, maar ook aan een positieve patiëntenervaring, een verhoogde medewerkerstevredenheid en een efficiënt zorgproces.

Compleet assortiment polsbandjes

De producten zijn ontwikkeld voor maximaal draagcomfort voor de patiënt, bijvoorbeeld door het gebruik van zachte en niet-irriterende materialen. Speciale gepatenteerde sluitingen voorkomen overdracht of fraude en de identificatiebandjes zijn waterbestendig, beschrijfbaar en/of bedrukbaar. Afhankelijk van het doel zijn er talloze uitvoeringen verkrijgbaar in verschillende kleuren. De ID-producten van PDC zijn van toepassing in alle aspecten van zorgverlening, van (dag)opname tot ontslag.

Catalogus

 

Gerelateerde merken

vikan-logo-zonder-pay-off.jpg

Vikan

Linido-Logo-New-FINAL.jpg

Linido

Score-logo-trademark-blauw-.jpg

Score

Logo_Noba_rund_Rand.png

Noba

spring-medical_f.jpg

SpringMed

ambu_logo.png

Ambu

Posey_logo.jpg

Posey

KC-prof-logo.jpg

Kimberly Clark

PARI-Logo.jpg

Pari

7ada455d-aad2-403e-a6c7-bcf8686f70ee._CR00600180_PT0_SX600_V1_.jpg

Sanita