OMRON Healthcare: voor een gezonder leven

Blue_White_logo-1.png
Omron

OMRON staat voor een gezonder en comfortabeler leven, waarin er geen ruimte is voor compromissen. Alleen het allerbeste is goed genoeg als het om mensenlevens gaat. Daartoe biedt het merk verschillende geavanceerde healthcare oplossingen, waaronder bloeddrukmeters en vernevelaars.

 

Wereldwijd marktleider

OMRON is een erkende speler op het gebied van klinisch bewezen medische apparatuur voor gezondheidsmonitoring en behandeling. Het merk is marktleider in elektronische bloeddrukmeters en vernevelaars voor de behandeling van luchtwegaandoeningen. Andere belangrijke productcategorieën zijn elektronische thermometers en weegschalen. De producten van OMRON helpen bij het voorkomen, behandelen en onder controle houden van medische aandoeningen.

Klinisch gevalideerd

De producten van OMRON zijn klinisch gevalideerd en worden aanbevolen door professionals in de gezondheidszorg. De producten staan bekend om hun uiterst nauwkeurige en betrouwbare resultaten en bieden maximaal gebruikscomfort voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Dankzij de unieke Intellisense-technologie ervaren patiënten minder ongemak door een te strakke manchet. De manchet wordt voor elke toepassing opgeblazen. De resultaten zijn zeer snel beschikbaar en de meting is doorgaans in één handeling uitvoerbaar.

Catalogus

Gerelateerde merken

TopVital.jpg

TopVital

JuS_Logo.png

jörg & sohn

Ribcap.png

Ribcap

Easyfresh.svg

Easyfresh

Acufirm-Logo.svg

Acufirm

seca_Logo_RGB.jpg

Seca

Dr.Mach_2016_LOGO.jpg

Dr. Mach

ConvaTec-Logo-v4.wine.svg

ConvaTec

WM-professional-logo.png

Werner&Mertz

unomedical-logo-01-1.jpg

Unomedical