OMRON Healthcare: voor een gezonder leven

Blue_White_logo-1.png
Omron

OMRON staat voor een gezonder en comfortabeler leven, waarin er geen ruimte is voor compromissen. Alleen het allerbeste is goed genoeg als het om mensenlevens gaat. Daartoe biedt het merk verschillende geavanceerde healthcare oplossingen, waaronder bloeddrukmeters en vernevelaars.

 

Wereldwijd marktleider

OMRON is een erkende speler op het gebied van klinisch bewezen medische apparatuur voor gezondheidsmonitoring en behandeling. Het merk is marktleider in elektronische bloeddrukmeters en vernevelaars voor de behandeling van luchtwegaandoeningen. Andere belangrijke productcategorieën zijn elektronische thermometers en weegschalen. De producten van OMRON helpen bij het voorkomen, behandelen en onder controle houden van medische aandoeningen.

Klinisch gevalideerd

De producten van OMRON zijn klinisch gevalideerd en worden aanbevolen door professionals in de gezondheidszorg. De producten staan bekend om hun uiterst nauwkeurige en betrouwbare resultaten en bieden maximaal gebruikscomfort voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Dankzij de unieke Intellisense-technologie ervaren patiënten minder ongemak door een te strakke manchet. De manchet wordt voor elke toepassing opgeblazen. De resultaten zijn zeer snel beschikbaar en de meting is doorgaans in één handeling uitvoerbaar.

Catalogus

Gerelateerde merken

Kern_Logo_2013_neutral_cmyk.svg

Kern

Dr.Mach_2016_LOGO.jpg

Dr. Mach

unomedical-logo-01-1.jpg

Unomedical

Serag-Wiessner-magenta.jpg

Serag

reposa-logo.jpg

Reposa

2245378b0722f6a0a6fd3b8252843143.w600.h600.png

Lumie

KC-prof-logo.jpg

Kimberly Clark

Cutanplast.svg

Cutanplast

amoena-logo-payoff-CMYK.png

Amoena

vikan-logo-zonder-pay-off.jpg

Vikan