Gloup: de meest gebruikte slikgel wereldwijd

logo.png
Gloup

Minsten 4 op de 10 mensen hebben moeilijkheden bij de orale inname van vaste medicatie, onder ouderen is dit zelfs tot 80%. Gloup is een speciale gel, ontwikkeld om het slikken van medicijnen gemakkelijker te maken. De gepatenteerde formule omhult de medicatie, waardoor de pil gemakkelijk van mond naar maag glijdt en de nare smaak gemaskeerd wordt. Gloup heeft geen effect op de medicatie in tegenstelling tot voeding, zoals yoghurt en appelmoes.

Voeding vaak geen goed hulpmiddel
Mensen die moeilijkheden ervaren met het slikken van medicijnen gebruiken vaak melkproducten, (zoals yoghurt), of fruitsappen of appelmoes voor de inname. Inmiddels is bekend dat voeding van invloed is op de werking van medicijnen. Zo verminderen melkproducten de werking van veel medicijnen en belemmeren voedselverdikkers de absorptie. Fruitsappen zorgen voor een verhoogde of een verminderde werking bij een grote groep medicatie. Ook het vermalen van medicatie of het openen van capsules blijkt in veel gevallen de werking van de medicatie te remmen. Er zijn zelfs gevallen bekend waarbij dit de toxiciteit verhoogt.

De veilige keuze voor alle leeftijden
Gloup is een 100% natuurlijke gel en heeft geen effect op de medicatie, waardoor de optimale werking van de medicatie behouden blijft. De gel is vrij van allergenen, gluten, lactose en dierlijke bestanddelen. Gloup is een geregistreerd medisch hulpmiddel klasse 1 en is geschikt voor iedereen die zelfstandig kan slikken vanaf 2 jaar.

Verschillende varianten
Gloup is geschikt voor uiteenlopende slikaandoeningen, van patiënten met zware dysfagie tot algemene slikproblemen. De  gel is verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten, diktes (IDDSI Levels) en verpakkingsformaten.

Gerelateerde merken

unomedical-logo-01-1.jpg

Unomedical

2245378b0722f6a0a6fd3b8252843143.w600.h600.png

Lumie

Ribcap.png

Ribcap

Dr.Mach_2016_LOGO.jpg

Dr. Mach

Wesseling-logo_vrij.jpg

Wesseling

KC-prof-logo.jpg

Kimberly Clark

PBI-foodwear.png

PBI foodwear

Acufirm-Logo.svg

Acufirm

Microlife-Logo.jpg

Microlife

seca_Logo_RGB.jpg

Seca

logosalvafix.jpg

Salvafix

JuS_Logo.png

jörg & sohn