Gloup: de meest gebruikte slikgel wereldwijd

logo.png
Gloup

Minsten 4 op de 10 mensen hebben moeilijkheden bij de orale inname van vaste medicatie, onder ouderen is dit zelfs tot 80%. Gloup is een speciale gel, ontwikkeld om het slikken van medicijnen gemakkelijker te maken. De gepatenteerde formule omhult de medicatie, waardoor de pil gemakkelijk van mond naar maag glijdt en de nare smaak gemaskeerd wordt. Gloup heeft geen effect op de medicatie in tegenstelling tot voeding, zoals yoghurt en appelmoes.

Voeding vaak geen goed hulpmiddel
Mensen die moeilijkheden ervaren met het slikken van medicijnen gebruiken vaak melkproducten, (zoals yoghurt), of fruitsappen of appelmoes voor de inname. Inmiddels is bekend dat voeding van invloed is op de werking van medicijnen. Zo verminderen melkproducten de werking van veel medicijnen en belemmeren voedselverdikkers de absorptie. Fruitsappen zorgen voor een verhoogde of een verminderde werking bij een grote groep medicatie. Ook het vermalen van medicatie of het openen van capsules blijkt in veel gevallen de werking van de medicatie te remmen. Er zijn zelfs gevallen bekend waarbij dit de toxiciteit verhoogt.

De veilige keuze voor alle leeftijden
Gloup is een 100% natuurlijke gel en heeft geen effect op de medicatie, waardoor de optimale werking van de medicatie behouden blijft. De gel is vrij van allergenen, gluten, lactose en dierlijke bestanddelen. Gloup is een geregistreerd medisch hulpmiddel klasse 1 en is geschikt voor iedereen die zelfstandig kan slikken vanaf 2 jaar.

Verschillende varianten
Gloup is geschikt voor uiteenlopende slikaandoeningen, van patiĆ«nten met zware dysfagie tot algemene slikproblemen. De  gel is verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten, diktes (IDDSI Levels) en verpakkingsformaten.

Gerelateerde merken

Linido-Logo-New-FINAL.jpg

Linido

2019_Kimetec_RGB.jpg

Kimetec

TopVital.jpg

TopVital

logosalvafix.jpg

Salvafix

unomedical-logo-01-1.jpg

Unomedical

kai-logo.jpg

Kai

Qlicksmart-Logo.JPG

Qlicksmart

sonogel.gif

Sonogel

torkLogo.png

Tork

3M-Littmann.jpg

3M Littmann

ConvaTec-Logo-v4.wine.svg

ConvaTec